fredag 19 december 2008

Julklapp & fårskinnstofflor

Nu har hela familjen gått på jullov, skönt!! Idag när jag hämtade Julia på dagis kom det en tjej som heter Saga och berättade att Julia hade fått ett par tofflor av henne och mycket riktigt så låg det ett par fårskinnstofflor på Julias hylla som Saga växt ur. Det tycker jag var jättegulligt att hon ville ge dom till just Julia. Hoppas hon hälsar och tackar sina föräldrar eftersom jag inte vet vilka dom är. Fröknarna har berättat att det är några av de äldre barnen som tycker det är kul att leka med småttingarna. Det låg även en julklapp till Julia på hyllan från fröknarna.

Jag fick en fin julblomma av styrgruppen och min chef som uppskattning för det jobb jag gjort i och med min ny tjänst och det är ju alltid kul att få uppskattning för det man gör.

Idag efter dagis åkte jag & Julia ut till mamma & pappa. Mamma ställde fram en blomma mitt på vardagsrumsgolvet och satte på julmusik, sen dansade hon & Julia runt den som en julgran. Det tyckte Julia va skitkul så hon dansade och hoppade tills hon blev alldeles svett:). Peppe är på julbord med jobbet i kväll så jag och Julia åkte hem lagom tills det var dags för Julia att sova. Nu ska jag krypa ner under filten och njuta av min julledighet. Ha en trevlig helg!!

Inga kommentarer: