tisdag 10 mars 2009

Peppe har gjort sin julklapp

I år gav jag en tatuering till Peppe i julklapp eftersom han så gärna vill tatuera in Julias namn på armen. Så igår var han iväg och tatuerade sig. Det gick som tur var bra, jag var lite orolig över att det skulle göra så ont så att vi skulle va tvungna att välja ett kort namn med typ två bokstäver till nästa barn:). Jag har ju ingen lust att döpa nästa till typ My eller Py eller nåt i den stilen bara för att Peppe inte pallar tatueringen. Men det hade bara gjort lite ont och tatueringen blev verkligen jättefin.
I morse kände jag mig som en dålig mor. Julia vaknade vid fyra tiden och knöla lite så hon fick sova hos oss fram på småtimmarna. Sen när hon vaknade la hon av en jättespya över hela sängen, henne och mig. Men eftersom hon var som vanligt och verkade pigg så fick hon gå till dagis iallafall. Så jag åkte till jobbet med ångest över att hon kanske skulle smitta hela dagiset med magsjuka samtidigt som jag inte hade lust att vara hemma och vabba om det nu inte skulle bli något mera. Som tur var så blev det ingen magsjuka. Hon hade lekt och varit hur pigg som helst hela dagen, så jag gjorde rätt som tur va. Ibland gäller det att ha lite is i magen.
På lunch idag for jag ner till himlavalvet och drömde mig bort en stund. Jag köpte inget men jag spanande in vad jag skulle kunna tänka mig köpa för presentkort jag fick när jag fyllde. Jag måste först spana och sen hem och gå rundvandring för att fundera ut om det kan tänkas passa. När vi kommer hem från fjällen ska Peppe göra om i sovrummet, så jag tror att jag ska sikta in mig på att köpa något fint till det. Om jag inte köper en brödburk de fått in, den va himla fin. Nu ska jag surfa runt och leta efter ett överkast till vår säng.

2 kommentarer:

Helena sa...

Häftigt med tatuering! Jag vill också ha, men mina tonårsbarn säger att jag är för gammal.

Imorgon ska jag gå och drömma lite på Himlavalvet och vifta med mitt presentkort jag fick i julklapp.

Har du kollat mailen? Vi har ett litet förslag om träff.

Kram Helena

Om mig sa...

Du kan hälsa dina tonåringar att min kompis mamma som är 50+ ska tatuera in sin mans namn på armen,hon hade sätt att Martina HAAG hade tatuera in sin killes namn och blev inspirerad,så man kan aldrig va för gammal;). Nu ska jag kolla mailen för det har jag inte gjort. Hoppas du hittar nåt fint på himlavalvet! Kram Malin