fredag 13 mars 2009

Skönt me helg!

Oj, vad skönt med helg. Synd bara att den förmodligen kommer gå jättesnabbt eftersom vi är fullbokade hela helgen.
Idag efter dagis åkte vi hem till mamma & pappa och hälsade på. Peppe är iväg och spelar hockey med jobbet så vi stannade tills det var dags för Julia att sova. Helt plötsligt när vi satt och fikade började Julia räkna, hon räknade helt rätt från 5 till 10. Då dunkade det förstås i mammas hjärta av stolthet. Hon räknade även från 1 till 10 men då blev det lite fel ibland. Hon suger åt sig kunskaper som en svamp just nu, kul!
I morgon får vi främmande av familjen Högbacke på förmiddag/lunch och till kvällen ska jag & Peppe på 30 årsfest och Julia ska sova hos farmor. På söndag blir det sovmorgon på förmiddagen och födelsedagskalas på eftermiddagen hos Peppes syrra Åsa och sen ska jag jobba 16 - 21 det får jag inte glömma bort. Så som sagt helgen kommer bara rusa iväg. Tur att det bara är roliga saker som händer.
Nu ska jag njuta av att vara ensam hemma och läsa några hälsoinspirerade böcker jag lånade av mamma idag. Dags att ta sista rycket nu med vikten så att man slipper bada i vassen i sommar;).

Inga kommentarer: