onsdag 11 mars 2009

Stora tjejen

Det händer mycket nu med Julia bara den sista veckan har hon börjat prata och härma mer än vad hon gjort tidigare. Idag när jag lämna henne på dagis så sprang hon före in och började genast leka innan jag änns hade hunnit kramat & pussat hej då. Och när Peppe hämtade henne så var hon inne i kuddrumet med två andra tjejer. De hade stängt dörren om sig och när Peppe kikade in så dansa de och gjorde rörelser till musiken och hade jätteskoj tillsammans. Lilla Sessan börjar bli så stor.
När jag skulle svara på kommentaren jag fick av Helena idag i min blogg, skrev jag svaret i min egen blogg det skulle jag förstås skriva i Helenas blogg. Jag kollade om jag kunde ta bort det men jag orkade inte leta så noga så det får va så.
Nu ska jag skriva in Julias schema till dagis. Vingåkers kommun är så moderna att de har en hemsida där man kan läsa om dagiset, om hur många barn som går där, när de är födda, vad deras föräldrar heter, telefonnummer mm. och där kan man även skriva in hur Julia ska gå på dagis. Jag tycker det är smidigt för den där lappen är ju lätt att glömma.

Inga kommentarer: